12 Aralık 2012





REMEDIOS VARO
BİR REÇETE: EROTİK RÜYALAR NASIL ÜRETİLİR?

Malzemeler: Bir kilo siyah turp / üç adet beyaz tavuk / bir adet sarımsak başı / dört kilo bal / bir ayna/ iki dana ciğeri / bir adet tuğla / iki çamaşır mandalı / bir adet balina kemiğinden yapılma korse / iki adet takma bıyık / isteğinize gore seçtiğiniz iki adet şapka
         Tavukları yolun, tüyleri özenle kenara ayırın. Sonra, onları soyulmuş ve ezilmiş sarımsakla birlikte, sekiz bardak tuzsuz saf suda veya yağmur suyunda kaynatın. Ağır ateşte pişirin. Karışım pişerken, yatağı kuzeybatı-güneydoğu yönünde yerleştirin ve açık bir pencerenin önünde bırakın. Yarım saat sonra, pencereyi kapatın ve kızıl tuğlayı, kuzeybatıya bakması gereken yatak başının sol ayağının altına yerleştirin.
         Yatak bu konumdayken, siyah turpları doğrudan tavuk suyuna rendeleyin; bunu yaparken ellerinizin buharı yemesine özen gösterin. Suyu iyice karıştırın ve ağır ağır pişirin. Bir spatula yardımıyla dört kilo balı, çarşaflarınıza yayın. Üstüne tavuk tüylerini serpin. Şimdi, yatağınızı dikkatlice yapın.
         Tüylerin hepsi beyaz olmak zorunda değil. Başka renklerden de olabilirler; yeter ki bazen uzun süreli nemfomani durumlarına veya tehlikeli priyapizm vakalarına yol veren Afrika tavuğu tüyü kullanmayın.
         Korseyi giyin, iyice sıkın ve aynanın önünde oturun. Sinirlerinizi gevşetmek için gülümseyin, bıyıkları ve şapkaları deneyin (hangi şapkayı seçtiğinizin bir önemi yok; üç köşeli Napolyon şapkası, kardinal şapkası, dantel şapka, Bask beresi, vs.)
         Mandalları bir çay tabağına koyun ve yatağın yanına yerleştirin. Dana ciğerlerini suda ısıtın ama dikkat edin kaynamasınlar. Ilık ciğerleri, yastığın duracağı konuma (mazohizm söz konusuysa) veya  yatağın iki yanına, erişilebilecek şekilde yerleştirin (sadizm söz konusuysa).
         Bu andan itibaren, ciğerlerin soğumaması için her şey çok hızlı yapılmalı. Artık belli bir kıvama erişmiş olan tavuk suyunu bir koşu bir kaba boşaltın. Ardından olabildiğince hızla, kapla birlikte aynanın önüne dönün, gülümseyin, tavuk suyundan bir yudum alın, bir şapka takın, bir yudum daha alın, bir bıyık deneyin, bir yudum daha alın, bir şapka deneyin, tavuk suyundan için, art arda şapka ve bıyıkları deneyin, aralarda tavuk suyundan yudumlar alın. Tüm bunları olabildiğince hızlı yapın.
         Tavuk suyunu bitirdiğinizde, yatağa koşun ve hazırladığınız çarşaflara atlayın, hızla mandalları kapın ve birini bir ayak başparmağınıza, ikincisini de diğerine takın. Gece boyunca ayaklarınızda kalacak olan bu mandallar, ayak başparmaklarınıza 45 derecelik bir açıyla takılmalı ve tırnaklara sıkıca tutturulmalı.
         Bu basit reçeteyle iyi sonuçlar alacağınız garanti. Ayrıca normal insanlar bir öpücükten boğulmaya, tecavüzden enseste, vs., keyifle geçiş yapabilirler.
         Nekrofili, otofaji, boğa güreşi, dağcılık gibi daha karmaşık durumlar için reçeteleri, İhtiyaten Sağlıklı Tavsiye derlememizde bulabilirsiniz.

Çeviren: Ilgın Yıldız

CİN AYŞE, sayı 8, 'Kadınların Sürrealizm'i dosyasından...

Hiç yorum yok: