bir kızarmış ekmeğin üzerine yağ, reçel, çiçek balı, belki çamı, şokella, krem peynir, zeytin ezmesi, belki siyahı, v.b herşeyi sürebilirsiniz.
kızarmış ekmek tümcedir.
cin ayşe'yi bir kızarmış ekmek olarak düşünün ve siz de üzerine birşeyler sürün. çaylar editörden...
göndermek istediğiniz şiir, öykü, her türlü taslak, deneme, anlatı, kuramsal metinler ve çeviriler, çeviri edebi metinler, deneysel metin, sanatın her alanı ile ilgili yazılar, çeviriler, yorumlar, farklı sesler, bakışlar, sanat tarihi, feminist eleştiri, edebiyat eleştirisi yazıları, tavsiyeler, öneriler, yorumlar, şikayetler ne varsa hepsi için yazışma adresi:
cinaysefanzin@gmail.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder